Airsonett_Air4_dream_boy_2021@1x

Dankzij 99,5% schone lucht tijdens het slapen kunnen de luchtwegen van uw patiënten rusten en herstellen.

Bewezen effectief

De TLA-technologie van Airsonett (Temperature-controlled Laminar Airflow) is al jaren aan rigoureuze klinische testen onderworpen. De resultaten laten zien dat Airsonett Air4 exacerbaties vermindert 1, astma- en eczeembeheersing verbetert 1, 2, 3, 4, de kwaliteit van leven2, 3 verbetert en vrij is van medische bijwerkingen2.

 

Vrij van farmacologische bijwerkingen

De technologie TLA van Airsonett is een interactievrije en niet-invasieve behandeling met 99,5% schone lucht. TLA heeft geen bekende farmacologische bijwerkingen.

 

Airsonett TLA is kosten-effectief

Omdat Airsonett® Air4 thuis wordt gebruikt, zijn er minder medische afspraken of geplande ziekenhuisbezoeken nodig vergeleken bij veel andere behandelingen. Er zijn een aantal berekeningen over de zorgkosten met de TLA als uitgangspunt uitgevoerd. De laatste studie vind u hier.

 

Gepatenteerde technologie

De Airsonett Air4 maakt gebruik van de gepatenteerde TLA-technologie (Temperature-controlled Laminar Airflow) om een ​​zachte stroom van gefilterde, schone, licht gekoelde lucht naar de ademhalingszone te leiden. De gefilterde, 99,5% schone lucht wordt enigszins gekoeld voordat deze uit de unit komt, zodat deze door de zwaartekracht zachtjes zinkt en de deeltjes- en allergenenrijke lucht uit de ademhalingszone wegduwt.

Download gezondheidszorg brochure

Dit is hoe de Airsonett TLA werkt

shutterstock_553511416_72ppi

Help uw patiënten aan een betere kwaliteit van leven.

Effectief tegen ongecontroleerd allergisch astma

De Airsonett Air4 is bedoeld voor patiënten met ongecontroleerd allergisch astma, die ondanks het gebruik van astmamedicatie problemen hebben. Er is aangetoond dat de behandeling met TLA de beste resultaten oplevert voor patiënten met het volgende klinische profiel: Ernstig (ACT ≤ 18) atopisch astma ondanks hoge behandelingsintensiteit (GINA 4). Gevoeligheid voor ≥ 1 persistent in de lucht verspreid allergeen (bv. Huisstofmijt, huisdieren of schimmelsporen) waaraan ze waarschijnlijk worden blootgesteld, aangetoond door een positieve punttest (diameter ≥ 3 mm) of bloedanalyse in overeenstemming met anamnese.

Hoe kan de Airsonett TLA effectief zijn tegen eczeem als de schone lucht alleen de ademhalingszone / het gezicht bereikt?

Allergiegerelateerde ziekten, niet in de laatste plaats atopisch eczeem, kunnen ook worden veroorzaakt door allergenen in de lucht en irriterende deeltjes. Door de blootstelling aan deze triggers te minimaliseren, kan de patiënt herstellen, wat samen met andere behandelingen een effectievere genezing mogelijk maakt. Andere allergie-gerelateerde ziekten, zoals hooikoorts en eczeem, kunnen ook worden veroorzaakt door allergenen in de lucht en andere irriterende deeltjes. Het minimaliseren van luchtirritaties in de ademhalingszone kan daarom ook de symptomen van deze ziekten verlichten.

Wat zegt het vakgebied?

Neem contact met ons op voor meet informatie

    Ik keur goed dat Airsonett contact met mij opneemt